Trener Australije Lehmann ponovno Bet365 znakova, ali vjerojatno će prestati nakon 2019. Svjetskog kupa

Australija je glavni trener Darren Lehmann formalno produžio svoje mandat do listopada 2019, ali tvrdi da će vjerojatno odstupiti od uloge u toj točki, nakon što se povuče nakon nacionalnih kampanja 2019 Ashes i Cricket World Cup.

p> Lehmannovo produljenje ugovora službeno je objavilo Cricket Australia u Bet365 ponedjeljak i bravu treneru dvije godine na vrhu svoje postojeće dogovore, koje bi trebale istjecati u lipnju 2017. godine.Upitan je li 2019 njegova posljednja godina u vrhunskom poslu Lehmann rekao novinarima: “Mislim da će to biti, da” .Glenn Maxwell je ispao iz australske ODI momčadi kako bi igrao Šri Lanku.

U međuvremenu , Lehmann će nastaviti ponuditi svojim pomoćnim trenerima povremene prilike za uzimanje uzde, kao što je učinio tijekom svog trenutnog stint kao glavni trener. “Dati ćemo te ljude na putu”, rekao je Lehmann, “Kao što sam uvijek rekao, to je najbolji posao na svijetu. Volim posao. Ali to je posao koji ne možete zauvijek učiniti. Dakle, sve mogućnosti koje Bet365 možemo dati momcima na putu kojim ćemo sigurno raditi.A onda je na ploči ono što rade odande i odjel visokih performansi. ”

Izvršni generalni menadžer kriket Australija Pat Howard rekao je kako će produljenje Lehmannovog ugovora ponuditi bližu stabilnost prema svojim ključnim kampanjama sljedeće tri godine. “2019 je tako velika godina za australski kriket i željeli smo sigurnost i stabilnost za grupu igranja s trenerom i pomoćnim trenerom koji je ugovoren dok se gradimo Bet365 prema seriji Ashes i Svjetskom kupu 2019.”, rekao je Howard.

p> “Darren je imao veliki uspjeh u ulozi, a on i nacionalni panel za odabir zaslužuju veliku količinu kredita za uzimanje relativno mladih strana u No1 na svijetu u dva od tri formata.”

Iako je zahvalan za pokazivanje podrške, Lehmann je ukazao na niz nametljivih izazova za njegovu stranu i rekao da još uvijek ima dosta raditi. “Još uvijek puno želim postići u vrijeme kada sam otišao i imamo puno napora pred nama, pogotovo s predstojećim Test serija u Indiji i Bet365 serija kućnih pehara”, rekao je.

“Ne samo da vidim svoj posao kao pobjedničke igre kriket.Riječ je o tome kako nastaviti rasti igru s osnove u Australiji i pomažući da rastu igru diljem svijeta. ”

Budući da je Lehmannov imenovanje – hitan nakon najbolja sportska kladionica smrti smrti Mickeyja Arthura u 2013. godini – uzeo i Test i jednodnevne međunarodne stranke na vrh ljestvice ICC-a, pomogao vodič Australiji na 5-0 klupskoj Engleskoj u seriji od 5 do 5 sekundi za razdoblje 2013-14 Ashes i osvojio pobjedu protiv Test South Africa i ICC World Cup za kriket 2015.