SD Eibar – Deportivo Alavés

Baskiska derby är alltid en viktig händelse och så kommer det att vara rätt i söndag lunchtid, när arenan Ipurua konkurrera med inhemska Eibar Deportivo Alavés, inte ens första gången någonsin på Unibet spelbolag atg den stora ligan nivå. Unibet live odds Medan Eibar möter Ivan Ramis på grund av skada, Fran Unibet live odds fotboll Rico och även den vanliga målvakten Asier riesga gästerna kan välja mellan hela truppen.

Men vi kan inte säga att José Luis Mendilibara vårdavdelningar var inte tillräckligt bekant med Alaves. Båda lagen har redan kolliderat två gånger i mindre konkurrens, Unibet bästa spelbolag med var och en av spelet segrat Eibar och med en ren konto. Vid sin stadion baskiska gruppen någonsin i tornerspel med lokala klubbar regelbundet framgångsrika, vilket framgår av den nuvarande balansen i lokala derby vunnit fyra av de senaste fem. Denna gång jag kommer hem favorit, eftersom de kommer in i säsongen tog mycket bättre och från tionde plats på den förlorande Cup sjätte plats, bara två poäng.

Det Alavés i hans rookiesäsong, spelar rollen av en spansk Robin Hood.


Medan rika vänner med Deportivo i sina egna arenor oväntat förlorar (till exempel nämna oavgjort landa Atletico Madrid, chockerande seger på Camp Nou eller senaste bortaseger mot Villarreal) mindre kända motståndare av matcherna tvärtom, med Alaves vinst. Baskiska derby är dock inte stark Deportiva, på grund av de fem senaste fallen segrat endast en gång under 2005 mot Athletic.