Sam Mitchell és Trent Cotchin bemutatta Betclic érmet

A Trent Cotchin és Sam Mitchell hivatalosan a 2012-es AFL Brownlow-éremgyőztesek, akik érmetüket egy példátlan Melbourne-i ünnepségen kapták meg. Körülbelül 150 család, barátok, méltóságok és média előtt, a Richmond kapitánya és az egykori Hawthorn csillag tiszteletére került sor.

Ian Stewart, az utolsó Tigers játékos, aki 1971-ben megnyerte a Brownlow-t az érem Cotchin-nak. Aztán Shane Crawford, Hawthorn legutóbbi Brownlow-győztese 1999-ben a Mitchell nyaka köré állította az érmet. Korábbi AFL-játékos Colin Sylvia stabil állapotban az Betclic erkélyes bukás után. és a klub figurái, akik segítettek a karrierjükben.Mitchell viccelődött, ahogy egy esküvőnek érezte magát, a csoport egyik oldalán a csoport és Cotchin a másik oldalon.

„Nyilvánvalóan más -, amit senki más nem ért el,” mondta Mitchell. „Trent és én megosztunk valamit az életünk hátralévő részében. De ez egy boldog nap számunkra…örömet hozsz magadnak minden embernek, olyan módon, hogy nagyon ritkán jutsz el. ”

A prezentáció egy másik jelet is jelez a hosszú távú Essendon kiegészítéseként a zavargást. Cotchin és Mitchell eredetileg 2012-ben készítette el az Essendon Jobe Watson-ját, de Watson elmúlt hónapban lemondott a dopping-tilalom nyomán.

34 jelenlegi és múltbeli Essendon-játékos között volt a klub katasztrofális 2012-es kiegészítési rendszere.Watsonról kérdezték, Mitchell egyszerűen válaszolt: „El fogom hagyni ezt.”

Cotchin utalt a zűrzavaros körülményekre, amikor Betclic fogadási bónuszok az interneten megkérdezte, hogy a szertartás kissé szürreális volt-e. – Nyilvánvalóan sok érzelem is van ezzel kapcsolatban – mondta. „Úgy érzed az embereket, és olyan sokáig folyik, de remélhetőleg mindannyian előreléphetünk.”

Cotchin megerősítette, hogy kapcsolatba lépett a Watsonnal, miután megkapta a retrospektív érmet. – Azt hittem, ez a helyes dolog – mondta.

Cotchin felesége, Brooke és gyermekeik, Harper és Mackenzie a szertartás első sorában voltak.Hasonlóképpen, Mitchell felesége, Lyndall, a fiuk, Mitchell és az ikertestvéreik, Scarlett és Emmerson repültek Perthből.

A szezon végén lenyűgöző kereskedés után Mitchell a nyugati parton van. Az ex-Hawthorn csapattársai nem tudtak részt venni, mert Queensland edzőtáborban tartózkodnak.Richmond edzője Damien Hardwick volt az ünnepségen.

Miközben a körülmények példátlanok voltak, Mitchell azt mondta, élvezte a szertartást. “Ez egy szép módja annak, hogy megcsináljam – azt értem, hogy 1400 ember előtt nyertem meg, élő TV-ben. – De ha így tetszik, biztosan értékelni fogom, hogy mi az. – Mitchell hozzátette, hogy míg a régi Hawks csapattársai már kedden reggel kapcsolatba léptek vele, Clarkson nem. – Tudom, hogy nem túl nagy az egyéni díjakon – mondta, miközben hangsúlyozta, hogy ő és Clarkson jó feltételekkel osztották el. ő nem. – Amint már említettem a színpadon, irigység vagyok a fickóval, akivel nyertem, mert sikerült négy premiershipet összeállítania – mondta Cotchin.