Roy Hodgson felhívja a Jesse Lingard franciaországi játékát

Carrick visszatért a Carringtonba, hogy bokar sérülést érjen el, és pénteken 2-0-os vereséget szenvedett Spanyolországban, miközben Vardy kis csípőproblémával elhagyta az alicantei mérkőzést, és Leicester City-re bocsátották ki kezelésre . Lingard lenyűgözte a 21 év alattiakat, akiknek 11 sapkája van, de 193 perces Premier League labdarúgást játszott eddig a United, a klubnak, akit hétéves korában csatlakozott.

véget ér, a magassága meglepetés.A United manager, Louis van Gaal közelmúltban azt javasolta, hogy még nem áll készen arra, hogy magas rangú országát képviselje. “Azt mondanám, túl korai” – mondta a West Bromwich Albion közelmúltbeli Sportingbet kifizetés hogyan győzelme után. “Meg kell várnunk, hogy van-e konzisztens, mert többé-kevésbé ugyanolyan korú, mint a Memphis Depay.” Norwich City Nathan Redmond nem volt elérhető, miután sérülést szenvedett az Under 21 csapatból. Wilfried Zaha, aki két kupakkal rendelkezik, és a Crystal Palace lenyűgöző formában volt, két éven keresztül nem képviselte országát, és úgy tűnik, hogy nem áll ki. Lingard, a következő 23 hónapban kapcsolódik össze a csapat a Hertfordshire-i bázisán vasárnap, amikor elkezdték felkészülni a Franciaország ellen irányuló játékra, amely a pénteki pénteki terrortámadások ellenére folytatódik.A vereség Spanyolország volt Anglia elsője a 2014. júliusi São Paulo-i Uruguay elleni világkupa-csoportjáték óta – Hodgson oldalán 15 meccs veretlen volt, és tökéletes rekordot ért el a 2016-os Euro 201-es kvalifikációhoz. Mégis, a bizalmuk nyilvánvalóan nem sérül a vereségen. “Nincs ok arra, hogy semmibe vetkőzzünk” – mondta Gary Cahill, aki a középső védelemben John Stoneshez fordul. “A menedzser megváltoztatja a csapatot a játékokon, a játékosok játékidejét, így van ez az elem, de nincs ok arra, miért kellene egy kicsit bizalmatlanul lenni egy játék után. Nagyszerű futam volt, és ez volt az első vereségünk. De ha elnyertük volna a két játékot [Spanyolország és Franciaország ellen] akkor azt mondhatnánk, hogy megyünk és nyerhetünk az euróval .Ha mindkettőt elveszítenénk, akkor a másik lehetőség lenne. Ezek a nehéz tesztek. Spanyolország volt az első közülük. Egyetértek abban, hogy a csapatok, akiket most játszunk, nagy csapatok, és ha nyáron bármit meg akarunk csinálni, akkor Sportingbet fogadás bónusz versenyezni kell. Nem vagyunk a kész cikk, és ez egy nagy teszt volt. Barney Ronay Bővebben

“Ezek a játékok jó jelek lesznek, hogy hol vagyunk. De nincs ok arra, hogy bárki elveszítsen minden bizalmat, mert a teljesítmény szintje és módja, ahogy közeledtünk a kvalifikációs kampányhoz és a világbajnokság óta játszik pozitív. Nem hiszem, hogy Spanyolország elé állítottuk. A játékban voltunk.A Wembleyben való játék egy újabb lehetőség lesz arra, hogy teszteljük magunkat egy nagy csapat ellen. ”

A Nathaniel Clyne, a Kieran Gibbs és a Jonjo Shelvey szereti a kezdetektől, Harry Kane és Wayne Rooney párosítani kell az elejét. A partnerség mindössze 32 perces versenyzői tevékenységet folytatott – Svájc ellen a Wembleyben szeptemberben – bár a sztrájkolók az elmúlt 17 percben játszottak az Alicante-ban. “Wayne egy világszínvonalú játékos, és jól haladunk” – mondta Kane. “Jól játszunk, amikor együtt vagyunk, de a kiválasztás a főnökre esik. Örülök, hogy bárhol játszom, amikor felhívják.

“Az embereknek páciensnek kell maradniuk. Nem fogunk nyerni minden játékot: ezekből a csapatokból játsszunk okból, hogy tapasztalatokat szerezzünk. Biztosnak kell maradnunk.Tudjuk, mit akarunk, és mit akarunk elérni, és most már van egy másik kemény próba Franciaország ellen, amelyet nyerni akarunk. Jól kell dolgoznunk, ne pánikoljuk és menjünk innen. “