“Lokomotiv” – mestari maan valloittivat useissa kupit

“Lokomotiv” – mestari maan valloittivat useissa kupit, viimeinen voiton tuli seitsemäs joukkue sitä. “Loko” – cup-taistelija, tämä paradigma lujasti asettui jalkapalloyhteisömme mieleen. Miksi ei? Periaatteessa palkinto, a priori voi olla mitään vikaa, ainakin se on tilaisuus merry molemmat pelaajat ja fanit. Ja klubin johto antoi tuhannen ja yhden haastattelun, kuinka kauan ja systemaattisesti he menivät hänen luokseen. PR ja tuuletin – kaikki syttyvät ja energiset. Mutta nyt “Loco” on hieman erilainen disposition. Mikä tämä klubikausi eroaa edellisistä? Alla on selitys sekä kolme syytä, joiden vuoksi “Lokomotiv” on tarkoitus sijoittaa Cupille.

1. Tyylikkäät näkymät Valioliigassa ja LE: ssä

“Loco” jälkeen kolmas mestaruus menee kolmen parhaan ja jonka suurin laytovuyu ryhmä Europa League. Arvonnan jälkeen lähtöä Kööpenhaminan joukkue voisi helposti voittaa viisi peräkkäistä voittoa ja ensimmäinen paikka pyörän pudotuspeleissä. Ainakin nordicbet pokeri bonus, jos joukkue ei lykätä vaivattomasti kohti ainakin “Zlin” ja “Sheriffi”, se katsotaan katastrofi. Osalta tilanne mestaruuden, “Loko” on lyönyt “Spartacus” ja TsSKA Moskova, jossa tiellä, kollektiivinen oversaturated luovia ideoita keskustan kentän edessä Aleksei Miranchuk veljekset Manu Fernandes ja Igor Denisov, uudelleensyntynyt Farfan laidalta, sekä kauan odotettu yhdistymisen välillä fanit ja johto.

Luonnollisesti idyll ei voi puhua. “Loco” kompastuu kotiin noin “Tosno” ja “Amkar” ja Semin ja Herkus vaihdettavien väkäsiä tiedotusvälineissä, mutta tämä ei ei häiritse joukkueen tulosten saavuttamiseksi. Esitetyn tavoitteen ennen kauden olla viiden parhaan tällä hetkellä ei ole säädetty ylöspäin, mutta jos joukkue on yläreunassa tauon kauden, on mahdotonta kieltää – “Loco” tällä kaudella valmis keinua paljon. Lähtö Samaraan kolme päivää ennen kuin Rostovin kovin kaataminen nordicbet pokeri voi aiheuttaa pisteiden menetyksen jälkimmäisessä. Tämä “veturi” ei selvästikään ole tarpeen.

2. Kaksi viimeistä kertaa “Loco” voitti Cup ei enää vuoksi Cup, ja vuoksi joutumassa Eurooppaan

Paikka “Loco” mestaruuden kauden-2014/15 – 7. Viime vielä pahempaa – 8. Älä win “Loco” näinä aikoina Cup – vuotta pidettäisiin menetetty. Ja viimeisten kymmenen vuoden aikana Cherkizovon joukkueellä on ylikuormitus tällaisista vuosista. Kuppi oli eräänlainen selviytymiskeino hukkumassa syvyyksiin keskellä “veturi” pöytä. Fanien ja johtajuuden lohduttaminen sekä suora voucher Eurooppaan. Tämä on tilanne ja lisäkassat talousarvioon. Sitten “Loco” ei ollut muuta vaihtoehtoa sujauttaa Euroopan Cupit, mutta nyt on olemassa todellinen tilaisuus tehdä sitä kautta mestaruuden. Ja tämä on paljon toivottavampaa johtajuutta varten, valmentajille pelaajien kanssa ja faneille. Onko mitään järkeä tarttua Cupiin? Hukuttaa emotionaalisia ja fyysisiä resursseja siihen? Ne ovat hyödyllisiä taistelussa ensimmäinen paikka mestaruuden ja kilpailu “Kööpenhaminan” johtoasema LE ryhmässä.

3. “Loco” on niin monta kertaa voittanut Cupin, ja asettaa uusia ennätyksiä turnauksen – ei ole edullinen komponentti seuran haasteeseen

Ainoa seura, joka voisi kuroa umpeen “Loco” on voittanut Kupit, on poikennut turnauksen – CSKA oli hakattu Kursk “Vanguard”. Siten ei ole mitään pelättävää maljan haltija ja voi keskittyä RFPL ja eläinyksikköön. Margas Medvedev Rothenberg, Galadzhan – nämä kaverit ovat tukevasti pultattu pankkiin, ja cup – mahdollisuus heille ilmaista itseään ja näyttää, että he haluavat klubi. Vastaperustetun “Kazanka” on vyyhti pelaajien tuossa iässä pitäisi jo pelata “Loco”, mutta liigassa niitä ei ole vapautettu. Joten, ihanteellinen skenaario olisi lausunto korkeimmat viranomaiset seuran: “Olemme vilpittömästi kunnioittaa Cup Venäjän, mutta yhteydessä tilannetta muissa turnauksissa, olimme päättäneet lähettää Cup ottelua varauksesta joukkue.” Tietenkin conformists tapahtua on “veturi” tässä ja ulichat hänet halveksuntaa Cup ja häikäilemätön nordicbet asenne perinteitä Venäjän jalkapalloa, mutta on syytä kiinnittää huomiota siihen? “Loco” pystyy vastaamaan niihin tämän mitali ja paikka Mestarien liigan sekä kunnollinen suorituskykyä Europa League. Ja ansaita kyseistä osa jalkapalloa yhteisö, joka osaa ajatella strategisesti eikä rajoita poliittisen korrektiuden pröystäilevä.