Cristiano Ronaldo kalap-trükk nyerte el a Club World Cup-ot a Real Madrid után

A Real Madrid minden félelmében szenvedett, mielőtt egy Cristiano Ronaldo kalapos trükk visszahúzta őket 2-1-től, és vasárnap egy 4-2-es győzelmet aratott Kashima Antlersnek a Club World Cup döntőjében.

A Gaku Shibasaki két gólja megdöbbentette az európai bajnokokat, mivel a japán házigazdák a második félidőben kezdtek vezetni, mielőtt Ronaldo büntetést hozna a valódi szintre.Ezután a 11-szeres európai bajnokok még több félelmet és túlszárnyalást szereztek be kapitányuknak, Sergio Ramosnak, mielőtt Ronaldo kétszer többet szerzett az extra idő első szakaszában.

Real, aki megnyerte a versenyt három év múlva a második alkalommal megnyerte a győzelmet, amikor Karim Benzema egy kilencedik perces vezetést adott nekik, de Shibasaki egy perccel a félidő előtt egy perccel megváltoztatta a történetet. \ tReal Madrid 4-2 Kashima Antlers: Club World Cup végleges – ahogy ez történt További részletek

Kashima volt az első ázsiai csapat, aki eljutott a döntőbe, bár a fogadási útmutatók bajnokok Japánban a bajnokok. Az ázsiai bajnokok, Jeonbuk Motors elvesztették a negyeddöntőben.

Valódi előrelépés történt, amikor Luka Modric röplabdáját Hitoshi Sogahata és Benzema vette át.Kashima visszautasította a túlhajtást, folytatta a jó futballját, és közvetlenül a szünet előtt elkapta a sokkkiegyenlítőt. Facebook Twitter Pinterest Cristiano Ronaldo felemeli a labdát Kashima kapus Hitoshi Sogahata felett.Fénykép: Kiyoshi Ota / EPA

Shoma Doi keresztje Shibasakit talált, akinek az első érintése rossz volt, de második kísérletet kapott, amikor Raphaël Varane nem sikerült tisztázni, és elrontotta a labdát a hálóba.

Shibasaki hat perccel a szünet után ismét eltalált, amikor gyenge valódi vámkezelést gyűjtött össze, három ellenféltől elmenekült, és egy kis lövést lőtt ki Keylor Navas 25 méterre.

áprilisban elvesztették Wolfsburgba, 36 versenyjátékot futtattak, amíg Lucas Vázquezet Shuto Yamamoto és Ronaldo átkötötte az órára.

három jó esélye volt a normál idő utolsó percében.A Fabricio golyóhajtóművet a Navas felborította, a Costa Rica kapus pedig egy perccel később megmentette a mentést, mellyel blokkolta Mu Kanazaki lövését, miután megszabadult a valós védelemtől.

Yasushi Endo nyerte meg a az utolsó rúgás, de a tágas poszton lőttek, miközben Ramos szerencsés volt, hogy kilépjen a második sárga lapból. , majd hat perc múlva rendezték meg a mérkőzést egy hangsúlyos befejezéssel a háló tetejére.