Awesome premier? Reichl avslører mye mer, sier trener Olomouc

Uh, som? Selv fans dvaadvacetiletého navn talent fortsatt læring. Da han ønsket i den siste kampen med Pardubice (1: 0) årsak, klarte de å treffe den riktige fornavn og en annen gang. Inntil denne sesongen, nedochytal det første laget Reichl ikke matche, laget, men de vet hvem du er heve. “Reichl stilte bra i fjor, og jeg har det i tankene i lang tid. Men våren var ikke en god situasjon, vi spilte en redning og målet var Zlamal med glede. Han ventet tålmodig, nå fikk sin sjanse og beslaglagt det bra, “sa keeper trener Sigma Tomáš Lovásik.

Den første kampen mens Reichl kom ut for. Gjøre wickets kom i fjerde runde hjemme mot Znojmo og Sigma tapte 0: andre Men treneren ungdom Kalvoda holdt, samt etter koppen nederlaget med Trinec 0: førsteEllers, men Reichl skatte uavgjort i Opava og åtte seire. “Jeg visste at Michael fortsatt ute av handlingen for ungdom. Da var det slik nevybouřenej gutt, “minnes han med en latter coach Sigma Leoš Kalvoda. “I begynnelsen av sesongen satser vi på Martina Blahu, som hadde nok Bet365 bonus og Vervekode odchytaných ligakamper. Begynnelsen ham, men mislyktes, i tre runder sluppet inn fem mål, men i noen signifikant kunne. Coach keepere, bestemte vi oss for at han skulle gå Reichl, “la han til treneren.

Bortsett forble Michal Bárta, som trakk oppmerksomhet til seg selv etter gode prestasjoner på lån i Banik og i 24 år har tretti odchytaných kamper i ligaen. “Bart var på lån i Ostrava og Budějovice, hvor han ikke gjorde, og hadde noen skader.Reichl jeg var under gransking utover våren, “forklarer Lovásik, hvorfor ikke satse på en uerfaren Reichl.

Hurtig flegmatisk med utmerket refleksjon Men det var et lykkelig valg, Reichl fikk elleve konkurrerende spill bare åtte mål, fem skattekart null . “Drar nytte av det faktum at den er rask, kan angriperen kjøre ut raskt. Den har en veldig god refleksjon, slik at porten vil komme langt, “Lovásik lister.

Den faktiske keeper ser som en prioritet sin fredelige natur. “Jeg har alltid stoiske, en keeper for meg å være. Ikke fra noe å bekymre seg for, “sier Reichl og er enig med ham og trener Kalvoda. “Det er en kul en, men noen ganger trenger du en liten bank. Han har en tendens, som alle unge når han vinner, lite fly på Bet365 Skriv inn din himmelen.Det har så å få etter snuffer “, sier treneren.

Men han vil Reichl satse enda mer, i hvert fall i de resterende tre kampene i høst. I vinter har teamet kommet tilbake kurert Zdeněk Zlámal, så spørsmålet vil være den første keeperen som til dags dato igjen. “For øyeblikket for meg Reichl leder. For å gjøre det ikke så, ville han gjøre absolutt avgjørende feil, og det er ikke slik en sucker at det avklarte. Ikke la dette skje “, en klar Kalvoda og mener at han nå har å gjøre stilte bra i ligaen.Faktisk, de gode forestillinger av unge talenter allerede lagt merke til og trener representasjon Jednadvacítka Jakub Dovalil som Reichl nominasjon for november er forberedende kamper mot Danmark og Tyskland.

Om Reichlových evner og mener Lovásik. “Det kommer an på hvordan det vil fortsette å arbeide for å fortelle ham å gå til hodet for mye og gjorde ikke nesen opp. Hvis du vil jobbe hardt, som likevel kan være nummer én i ligaen, men jeg ønsker ikke å komme videre. Overrasket av hans prestasjoner, men jeg er ikke det. Jeg tror det viser mye mer, “smilte hun på mystisk keepere trener.

read more: http://uni-no.com/bet365/