Atlético Madrid – CD Leganés

Čak i prije nego Atletico Madrid omjer snaga s Barcelonom u polufinalu povratka utakmici Copa del Rey, Madrid čeka cijeli mali grad derbi protiv novaka iz Leganes. To je, nakon što je obećavajući ulazak u sezonu kolebanje opasno blizu klize tračnice, a Atlético uživa svoju crnu seriju bez pobjede, što je on komplicira situaciju u borbi za sudjelovanje u sljedeće godine Lige prvaka.

Vrtića Diego Simeoneho je trenutno četvrti u ligi tablici, s dva uzastopna remízách uzeo treće mjesto ima gubitak u šest točaka. Pored zavjetrini vrebaju Real Sociedad, Villarreal i Athletic, i tako mora biti misli o ključnim utakmicu s Barceloni i odgoditi lako podcijeniti ili papir Hrvanje bradavica.


“Naš cilj je da se u Ligi prvaka, Unibet najboljih bonus a završiti na trećem mjestu, kao i prethodnih godina”, rekao Bet365 bonusi je na konferenciji za novinare Simeone.

Adresa njihove subota protivniku Colchoneros trener je rekao: “Leganés je kvalitetna momčad koja je u stanju da se krene u različitim raspoloženjima Da biste to učinili, oni imaju puno brzih igrača sprijeda i svim utakmicama do sada djelovao čvrsto.”. U drugom kolu sezone ostali igrači Leganés vyšlápl samo Atlético, s kojim su obranio goalless remi kod kuće. Međutim, budući da troškovi trener Garitana niti jednom Bet365 kasino nisu osvojili još od studenog prošle godine, oni su pale niz stol do prvog nesestupové sedamnaestom mjestu, ali još uvijek s udobnim pet bodova prednosti nad Sporting Gijon osamnaestog.

Kućni ljubimci će i dalje morati raditi bez Ivan indisponiran oblake, Augusto Fernandez, Tiago i stoper Gimenez, ali čak i tako, jasno je da se preferira, i bilo koji drugi rezultat osim pobjede atletiku će biti veliki iznenađenje.