AS Řím – Cagliari Calcio

Drugi Rim i dalje loviti glavu Juventus noći domaću utakmicu, koja će se zaključiti 21. kolo. ga čeka nepredvidljiv Cagliari, koji su Rimljani imali nekoliko puta u prošlosti pokazao svoju snagu.

Posebno loše sjeća ga je trener Zdenek Zeman, koji je u sezoni Bet365 poker platforma na domaćem terenu 2012/2013 sramotno izgubio. Njegova potpuno uvredljive obrane Tvrdnje bez potrebnih četiri gola na kojem je imao veliki udio poznati autogol Bet365 minimalni koeficijenti golman Mauro Goicoechea. Cagliari je Bet-at-home bonus nadopunjavanja postigao četiri gola, kao u posljednjoj utakmici Serie A kada je bio nagrađen u teškom pobjedom protiv Genove. I unatoč činjenici da je nakon pogotka Giovanni Simeoneho gubi i deset minuta prije kraja došao na isključeni Capuana.

Dom za Cagliari jednostavno napredovati, koja je u prošlom kolu dokumentirana kao bivši igrač i autor dva pogotka protiv Genove, Marco Borriello. On i njegov prethodni klub imali milosti, a željeli bi to ponoviti protiv drugog poslodavca čije je boje odjeveni. Zahvaljujući Borriellovým devet liga ciljeva iz Cagliari je trenutno na čvrstom desetom mjestu i pokazuje da nema namjeru da se suzdrže u Premier ligi samo nakratko.

U intervjuu postaji Radiolina također je potvrđen od strane čuvara Rafael. “Mi smo stvorili savršeni stranka koja drži zajedno. Ovo je jedan od naših ključeva koji nas čine nogomet je zabavna i suradnika. Mi osjećamo međusobnu odgovornost prema suigračima, koji rade sto posto za tim i vidimo rezultate da je naš tim pristup donosi.


Mi imamo slabosti, ali ćemo pokušati da ih eliminirati. Nadam se protiv AS pokaže dobra izvedba “, rekao je iskusni vratar.

Veliki problem će biti za njega i njegov branitelj mogu imati još jedan igrač koji je nekad (i ne tako davno) je također igrao na suprotnoj strani. I sad on ima oblik nalik na grmljavinu. To se zove Radja Nainggolan, cijena mu velike momčadi u Europi, a njegov oblik proteže Vukovi za nagrade. Zadnji put protiv Sampdoria Genoa pokazala je da je Abraham zasadio dva gola. Prvo, on je iznosio svoj osobni rekord za snimanje i spada među ostalim strijelcima, čiji je cilj Zadnji fanovi će se igrati na Youtube.

Nainggolan došao u Vječni grad samo sa Sardinije, nakon prilično dugotrajan i kompliciran proces, ali to je vjerojatno drago da napokon dogodilo. U Rimu je rangiran među glavnim likovima talijanskog nogometa i Europe, a ne samo zbog svog izgleda, nema navijače AS pod kožu. Osim kup utakmicu penetrativno pridonio velikoj mjeri također pridobiti Udinese u posljednjem kolu, kada je postao jedini uspješan strijelac. AS je dobio tri boda i ostala u kontaktu s voditeljem Juventus, koji je nastavio gubiti točku.