A West Brom Saido Berahino visszatér Franciaországban

A West Bromwich Albion csatár, Saido Berahino vissza kell térnie egy kondicionáló táborba Franciaországban, amikor küzd, hogy visszanyerje a fitneszét, miután az úgynevezett „zűrzavar időszak”.

Tony Pulis, a múlt héten West Brom menedzsere azt mondta, azt hitte, hogy a 23 éves közel volt az első csapat visszatéréséhez, miután visszatért a képzésbe, mivel nem játszott szeptember óta.

Vasárnap azonban a klub nyilatkozatot adott ki, amely szerint Berahino visszatérjen Franciaország déli részébe, ahol már dolgozott a Betclic befizetési lehetőségek fitneszén, miután elismerte, hogy elvesztette a hangsúlyt a hosszabb áthelyezés után. West Bromwich Albion v Burnley: mérkőzés előnézete Tovább

“A döntés, hogy Berahino visszatérjen Tony Pulis vezetőedzővel és a klub vezető munkatársaival folytatott megbeszélések abban a meggyőződésben, hogy a környezetváltás előnyös lesz a Baggies sztrájkolójának visszatérésében a Premier League akcióba, ”nyilatkozta a nyilatkozat.

Tottenham 2013 nyarától körülvette Berahinót 5, egy kampány végén, melyben 45 gólt ért el 20 gólt.

Paga és az egykori elnöke, Jeremy Peace között a saga szoros kapcsolatot alakított ki.Ez viszont olyan formában zajlott le, ami ebben a szezonban Betclic bónusz elérte a fejét, amelynek során csak öt megjelenést tett – az utolsó közülük szeptember 10-én -, és még nem érte el a pontszámot.

Beszélgetés a klubban Berahino azt mondta: „Jó, konstruktív beszélgetést folytattam Tony Pulival és a klub vezetőségével, és mindannyian egyetértünk, hogy ez a legjobb út számomra.

„ Ez a tavalyi év volt a legtöbb a karrierem nehezen megengedett, és a Premier Liga számára szükséges formát és alkalmasságot hagyott nekem.

„Soha nem voltam olyan játékos, aki magabiztosan vagy magabiztos volt, de ott voltam találtam magam, és keményen sújtott.Úgy érezte, depressziós és fókuszálódó érzés volt, ami még nehezebbé tette a teljes fitnesz visszaszerzését. Segíts, és ezt a kijelentést abban a reményben tettem, hogy tiszteletben tartja a magánéletemet és az eltökéltségemet, hogy pályámat visszaállítsam a pályán. vissza kell fizetni őket a pályára való visszatéréssel.

„Szeretném megköszönni a klubnak az általuk nyújtott támogatásokért, ami a számomra zavaros időszak volt” – mondta.

nem mindig úgy tűnt, mintha értékelném mindenki Betclic fogadás bónusz erőfeszítéseit, hogy segítsen nekem, de higgy nekem, én. Albion a második otthonom és az a klub, amely ilyen messzire hozta.Soha nem fordult hátra rám, és amikor szükségem van rá, az én oldalam volt.

„Szeretnék köszönetet mondani csapattársaimnak, akik hajlandóak voltak, és pozitív támogatást nyújtanak. Nem akarok többet, mint hogy helyet kereshessek velük, és újra megint a pályán.

„Az Albion rajongóknak is beszélnem kell. Tudom, hogy sokan dühösek velem, és úgy érzem, elengedtem a klubjukat. Ezzel a kritikával kell foglalkoznom.

„De tudom, hogy a támogatási üzenetekből sokan még mindig hisznek bennem. Azt akarom, hogy tudják, hogy mindent megteszek, amit megteszek annak érdekében, hogy visszafizessék ezt a hitet, és remélhetőleg nyerhessem azokat, akik kétségesek.