A Lionel Messi hat trükköt szerzett a sportfogadás kelta 7-0-as ütemében

„Jobb csapat, mint nálunk, nehéz volt” – mondta Brendan Rodgers a játék előtt, de még nem is tudta elképzelni, hogy ez elég nehéz lenne. A Celtic nyitvatartási ideje ebben a szezonban a Bajnokok Ligájában hosszú volt, a cél három percen belül jött, a másik a záró három percben, és még öt közöttük. Három Leo Messi, kettő Luis Suárez és egyenként Neymar és Andrés Iniesta esetében véget ért a megsemmisítés, a Celtic legrosszabb veresége ebben a versenyben és Barcelona legjobb nyereménye. Egyetlen európai kupa-nyertes klub sem vesztett el többet ebben a versenyben.Barcelona hét célt és ezer darabot vágott a látogatóikra, nem csak a játékot a Celtic fele, hanem nagy részét a saját területükön játszotta. Ha az első fele lenyűgöző volt, a második kegyetlen volt. Végül a Moussa Dembélé büntetését, amelyet Marc-André ter Stegen mentett el, régóta elfelejtették, eltemetve a Celticot elnyelő labdarúgó alá. Rodgers elismerte, hogy tehetetlennek érezte magát, ahogy figyelte a falakat. 42 másodperc múlva mögötte marad, de Alexis Sánchez megmenti a pontot a PSG-n.Ehelyett Neymar röviden megfogalmazta Jordi Alba-t, aki visszaadta neki a bal oldalról, ahonnan belsejébe vágta, és a Unibet mobil sportfogadás védekezés kiugrásával a labdát a Messi területére fordította, hogy irányítson, és magasba nyúljon a csúcsra sarok a hat yardos doboz szélétől. Az óra 2:45; úgy tűnt, mintha ez egy hosszú éjszaka a kelta számára.

Kolo Touré megszakította a saját posztját; Messi a labdát Nir Bitton lábain keresztül csúsztatta, hogy szűken tompítsa; és Suárez beugrott, hüvelykben a befejezéstől, ami lényegében egy 40 yardos kettővel volt Messi-vel. Úgy tűnt, hogy a minta korán megtörtént: Barcelona volt a labda, míg a Celtic futott utána, általában túl későn érkezett.És mégis, Ter Stegen érkezett későn, 22 percen keresztül, és pillanatnyilag életet adott ennek a játéknak.

Scott Sinclair futása a középső körön belül kezdődött, és a terület széléhez vitte, ahol elcsúszott a labdát Dembéléig. Ki jött Ter Stegen, aki büntetésre kényszerítette. Ahogy a csatár a helyszínen állt, a német kapus csillagugrásokat hajtott végre, ami világos narancssárga-rózsaszín, még világosabb sárga végtagokkal. Aztán a jobbra dőlt, és két kézzel húzta a büntetést. Rodgers megdöbbentette az elveszett lehetőséget, és Barcelona hamarosan elfutott a látványból.

Rodgers azt mondta, hogy a Celtic ellenfelei akkor is találnak helyet, ha két emeletes buszot parkoltak, és ez jó példa.Messi, Neymar, Messi, Neymar, apró zöld és fehér réseken keresztül, oda-vissza mentek, amíg Messi alig egy udvaron fejezte be. Aztán Ivan Rakiticnek sikerült megszabadulnia a vonalból, és Neymar-t Dorus de Vries állította le, bár a préselés alkalmanként megengedte a kilépési útvonalat, és egy szép kombináció kiadta Kieran Tierney-t, akinek a passzáját Sinclair befejezte.

Három perccel a második felében Barcelona volt a harmadik; elkezdődött az igazi megsemmisítés, Neymar szabadrúgásba kezdett. Ha a pontszám aggasztja Rodgers-et, akkor valószínűleg az idő is volt: több is volt a jövőben.

Neymar keresztbe vágta Iniestát, a félidőben Rakitic helyett, hogy tegyen valami nagyon ellentétet Iniesta: abszolút elrontotta a röplabot a hálóba. Most már négy volt; majdnem öt évig, mielőtt észrevennék.Alig 15 másodperc telt el a Celtic rúgása és a labda között. A nyomás ismét magas volt, az áthaladás éles volt. Suárez visszahúzta a Messi-t, hogy csúsztassa be a labdát, és befejezte a kalapot. Facebook Twitter Pinterest Barcelona játékosai a Celtic elrúgásakor. Fénykép: Xinhua / Barcroft Images

Nem az volt, hogy Barcelona a helyszínen rágcsálta a felvételeket; nem az útjuk, és nem kellett. Igen, Neymar már 25 yardról kanyarogott, Iniesta pedig övezett, de a Messi három darabja csaknem 15 yardból állt, és a két cél hasonló távolságból származott.Barcelona a Celticon keresztül szeletelődött, a mozdulatok még nem fejeződtek be, amíg alternatív link gyakorlatilag elfogyott a pálya.Barcelona 7-0 Celtic: Bajnokok Ligája – ahogy ez történt…Tovább

A kelta mélyen megtervezett volt, de Barcelona tolta tovább, és nem találtak kiutat. Suárez és csapattársai alig engedték lélegezni. Barcelona gyakran kombinálta a területet. Amikor pillanatnyilag a látogatók felgyorsultak, és helyet hagytak, Barcelona gyorsan elárasztotta. A kelta sajnálatos volt a passzivitásuk miatt.

Az első háromból csak Suárez nem szerezte meg, “az a gyönyörű ember”, Rodgers hívta, és hamarosan kijavította, hogy amikor Neymar a labdát a mellkasára vágta a hat yardos doboz sarkában. Ő irányította, megfordult, és dobta a labdát a háló tetőjébe. Hat, majd hét.Egy másik rövid sarok, a Messi labdája és a Suárez közeli helyről érte el.