A Beitar Jerusalem tulajdonosa lemond az európai játékban lévő rajongók erőszakáról

A Beitar Jerusalem labdarúgó-klub tulajdonosa bejelentette, hogy eladja és kilép a játékból Izraelben a “szégyen” miatt a rajongók agresszív magatartásánál egy európai belga mérkőzés alatt. Eli Tabib tett A bejelentést csütörtök éjszaka után Charleroi elleni mérkőzésen, amikor a Beitar rajongók fáklyákkal tompították a talajt, felfüggesztették a rasszista zászlót, és repülő ellenséggel megsérülték az ellenzéki kapust. A Beitar-t széles körben várhatóan az Uefa szankcionálja.

“Szégyellem és megdöbbenve a tömeg egy részének viselkedése ma este.Az egész világ figyelte a rémületet, ezt a kínos horror-showot, amelyet ugyanaz a radikális csoport vezetett, akik nem igaz a Beitar rajongók a szememben – mondta Tabib. “Ma este hivatalosan is megjelöltem az izraeli fociban és különösen a Beitar Jerusalem-ban betöltött x bet bonus szerepemnek a végét.” A palesztinok visszavonják a hívást, hogy felfüggesszék Izraelt a Fifa-ről. Bővebben

A csapat szponzora Itrader elmondta, Csapat a csütörtöki mérkőzésen elkövetett erőszakot követve, amely Beitar elvesztette az 5-1-et. Beitar soha nem állított ki egy arab játékost, és egy keményebb nacionalista rajongókkal rendelkezik, akiknek hírnevük van az anti-arab kántálás és az erőszak miatt.

A csütörtöki agresszió akkor kezdődött, amikor a Charleroi rajongók egy kis csoportja kezdett egy antiszemita dallamot, amely gyorsan növekedett, mivel a Beitar rajongók füstgránátokat és fáklyákat dobtak a pályára. Charleroi kapusa, Nicolas Penneteau , Károsodott, miután a Beitar vége alatt elidegenített, ismeretlen személy ellen megtalálták a fejét. A mérkőzés ideje alatt – amelyben két Beitar játékos küldött – a saját kapusa, Boris Kleyman a rajongókhoz fordult Hogy megállítsák a fáklyákat.

Annak ellenére, hogy bet x kaszino pla A városban, ahol a népesség 40% -a palesztin eredetű, Beitar soha nem állított ki egy arab szereplőt, bár az 1970-es években egyszer volt az egyik a könyveiben.

A klub megtagadta az arab szereplő – az izraeli foglalkoztatási jogszabályok megsértése miatt – egyike volt az idén visszavont palesztin panaszban felsorolt ​​okoknak.A panasz felszólította az Israel FA felfüggesztését a világ labdarúgó testületétől a hátrányos megkülönböztetés miatt.

A Beitar már régóta hírhedt hírnevet szerzett a La Familia nevű hardcore huligán fanbase miatt. Izrael sportminisztere, Miri Regev elítélte a rajongók viselkedését Belgiumban. “Szégyen, hogy a Beitar szurkolók úgy döntenek, hogy zavarják az egész izraeli futballt és a csapatukat.

” Az erőszakos viselkedés, amely a füstbombákat dobta a pályára, Még a legkisebb tiszteletet a sportban dolgozó bárkinek.

“A Beitar rajongók egy kis fogadairoda 1xbet csoportja sérti a klub hírnevét. Viselkedésük elfogadhatatlan.Helyesnek tartom, hogy idézzem az illetékes hatóságokat annak érdekében, hogy eldönthessék, mi lesz a durva büntetés. “Regev szerint a biztonság megszigorodna, amikor Beitar Charleroi fogadója a Jeruzsálemi Teddy-stadion visszatérő szakaszán Jövő héten, hozzátéve, hogy az erőszakos Beitar rajongóknak meg kell tiltani a részvételt.

Beitarnak van a legrosszabb fegyelmezési rekordja az izraeli Premier League-ben, és az elmúlt évtizedben körülbelül két tucat meghallgatással és különböző büntetésekkel , Bírságok és mérkőzések zárt ajtók mögött.