888sport betting sider danmark

888sport depositum og spiltilstande

For at kunne satse med 888sport.com skal du åbne en konto og registrere dig på hjemmesiden. For depositum på kontoen kan du bruge de mest almindelige betalingsmidler såsom kreditkort, Postepay-kort, bankoverførsler og postkort. Gevinster kan indsamles ved bank- / postoverførsel, bankoverførsel, Postgiro, Postepay-kort og afhentning på 888sport-salgsstedet. For enhver anmodning om assistance kan du ringe til 0824 776715, aktiv linje fra mandag til lørdag fra 10 til 20. På søndag fra 10 til 18. Tilgængelig for kunderne er der også e-mail-konti (account@peoples.it) , for at sende dokumenter og anmode om oplysninger. Desuden er det muligt for valideringen af dokumenter at bruge whatsapp på nummer 366-6518106.
Bloggen, betting sider danmark der er inkluderet i boksen til højre, informerer om de seneste nyheder, fra kampagner til nyheder på webstedet. Du kan satse på faste odds fra kl. 07.00 til 3.00, mens andre spiltyper er underlagt forskellige tidspunkter, som kan konsulteres direkte på hjemmesiden.

888sport indbetalingsmetoder:
– Kreditkort
– Bank- og postoverførsler
– Postepey

888sport tilbagetrækningsmetoder:
– Bankoverførsel, post, hjemsted
– Postgiro
– Postepay

888sport mobil

888sport.com har også en væddemål app til iOS og Android, der kan downloades fra de respektive butikker eller indramme QR-koden på siden dedikeret til Mobile.

888sport spil

888sport er indehaver af indrømmelser for udøvelse af fast odds væddemål på sportsbegivenheder og totalizator spil på hestevæddeløb. Efter erhvervelsen af People’s 888sport inkluderede den også poker, kasinospil, bingo og kortspil. Lotto, 10eLotto og Gratta e Vinci vil snart lande på platformen. Sportsvæddemålene dækker de vigtigste nationale og internationale mesterskaber og sportsbegivenheder, fra fodbold til basketball, fra tennis til hockey, fra volleyball til motorer, med en tidsplan understøttet af live events udbudt af 888sport.