Ότι δεν μας θέλουν στο πρωτάθλημα; Γελώ σε αυτό, μην σε αφήσεις να χαλάσεις τη χαρά του Porcal

Όταν εισήλθε στον ανώτατο ανταγωνισμό με το Osti το 2010, δεν είχε έδρα στο πρωτάθλημα και πήγε στο Varnsdorf. Και μετά από τη δόξα του τρέχοντος έτους και πάλι απειλεί να υποβαθμισμένα στάδιο δεν θα είναι μεταξύ των ελίτ.

«Αν αποτύχει, θα ήταν μια τεράστια απογοήτευση για μένα. Πηγαίνοντας δύο φορές και να μην πιάσει το πρωτάθλημα μία φορά, θα ήταν δύσκολο για μένα “, λέει ο Porcal. Η διαδικασία του Βάρνσντορφ βασίζεται στην Ουστία. “Στην Ústí Ήμουν ο δεύτερος τερματοφύλακας, τώρα που έχω παμε στοιχημα live πάει στο γήπεδο όλη την ώρα, είναι τόσο γλυκός. Κάτι απίστευτο, πραγματικά μεγάλο “, δήλωσε ο εντυπωσιακός τερματοφύλακας.

“Όταν ήρθα εδώ πριν από πέντε χρόνια, δεν είχα καν ονειρεύομαι στο όνειρό μου να γιορτάσω την πρόοδο στο πρωτάθλημα. Εδώ είναι πιο συναισθηματική για μένα, και για όλους γύρω.Ίσως είναι το γεγονός ότι η Ουστή είναι εκατό χιλιάδες πόλη και 16.000 άνθρωποι ζουν στο Βαρσντόντ “. Μικροί προϋπολογισμοί, μια δέσμη starfighters, πρόβλημα με το γήπεδο και χαρισματικούς εκπαιδευτές. Ο Porcal μπορεί να συγκρίνει τη Svatopluk Habance με την Zden Frťala, η οποία οδηγεί στο Varnsdorf και μάλλον θα κατευθυνθεί προς το Σλοβακικό Podbrez.

“Σας λέω για τον κ. Haban όλη την ώρα, αυτός είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ στην καριέρα μου, αν και δεν το έκανα. Τώρα, δυστυχώς, ο κ. Frťal βρίσκεται στην πρώτη θέση γι ‘αυτόν. Αυτό που έκανε εδώ μαζί μας είναι απίστευτο. Αυτό το τέλος, αν και υπάρχουν υποψίες, αλλά είναι δύσκολο να απορροφήσει, «παραδέχεται Porcal.

Στο γήπεδο Varnsdorf κέρδισε τη μάχη, η παρασκήνια θα είναι δυνατή, αλλά πιο δύσκολο.Για το πρωτάθλημα λόγω μπορεί όχι μόνο σε Jablonec άσυλο και ακόμα παμε στοιχημα ποδοσφαιρο υπό την προϋπόθεση ότι μέσα σε ένα χρόνο για δεκάδες εκατομμύρια των φτωχών ανακατασκευή γήπεδο της.

«Αυτό δεν θέλουμε στο πρωτάθλημα; Το γελάω απλά. Η Zlín κέρδισε έξι παιχνίδια στη σειρά και όλοι κάλεσαν τη Zlín στο πρωτάθλημα! Έχουμε διατηρήσει την αθλητική μας απόδοση όλο το χρόνο. Τι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους; Ότι δεν έχουμε γήπεδο; Ω, ποτό! Δεν μπορούμε. Προσπαθήσαμε μόνο να παίξουμε ποδόσφαιρο, θέλαμε να μιλήσουμε με ανθρώπους που ήρθαν εδώ. Και αυτό ακριβώς κάναμε », δήλωσε ο Porcal.

Και τι έκανε η ομάδα των “επαναστάτες” να οδηγήσει στη σύνοδο κορυφής; “Ομαδική εργασία. Σχεδιάσαμε για ένα σχοινί, δείξαμε έναν τεράστιο χαρακτήρα. Ξόδεψαμε τα πάντα με την καρδιά μας. “