Unibet sportfogadás bónusz

Unibet sportfogadás bónuszNem tudom, mit tegyek a nyáron? Akkor kezdj el játszani a pókerasztalokon, és jegyet szerezhetsz a póker freerollok egyikének, amelyet a következő hétvégén tartanak. És ha hiányolja ezt a promóciót ebben a hónapban, csatlakozhat a versenyhez augusztusban. Az ajánlat érvényes, amíg az Unibet bónusz nem változtat a promóció feltételein. Az érdekelt?

Ki érhető el a versenyre? A freerollban játszott játékosok mind az új, mind a régi felhasználók számára Unibet. A Bookmaker nem tesz semmilyen korlátozást a letelepedési országokra vagy a letéti pénznemre.

Mikor tartják a promóciót? Az ajánlat folyamatosan érvényes, kivéve, ha a könyvesbolt megváltoztatja a feltételeket vagy befejezi a promóciót. Ebben a freerollban a hónap első vasárnapján kerül sor. Ezért a hónap első szombatján 23:59 (GMT) előtt kell jegyet szereznie.

Hogyan vehetek jegyet egy freerollra? A versenyen belül a felhasználók 2 freerollot kaphatnak, amelyeket a hónap első vasárnapján 17: 30-kor és 18:30-kor (Greenwich Mean Time) tartanak. Ahhoz, hogy jegyet szerezzen az egyik felhívásra, egy bizonyos összegre kell tennie a pókerasztalokon. Hónapról hónapra különbözik, ezért javasoljuk, hogy közvetlenül ellenőrizze a művelet oldalán a könyvesbolt honlapján. A felhasználó minden egyes freerollra jegyet kap.

Milyen nyerésre várnak a játékosok? Mint korábban említettük, a freerollok 1000 € és 3000 € összegű freerollok, vagy ennek megfelelő összeget más pénznemben kapnak a felhasználók. Így a játékos jutalmának összege a freerolltól és az elfoglalt helytől függ.

A kapott jutalom jóváírásra kerül a játékos főszámláján, és nem igényel fogadást.

Az akcióról további információk találhatók az Unibet honlapján.

more info: Unibet ( alternatív link ) – sportfogadás online