Unibet: kan Andrew Luck trække Colts til postseason?

For længe har Pagano og Grigson stolt på Andrew Luck for at dække deres fejl. Før sidste sæson havde Colts været til playoffs hvert år under deres nuværende regime. Sidste sæson var første gang de gik glip af, og det var også den første sæson, hvor Luck falter. Luck kiggede aldrig sund. Han kæmpede for at kaste bolden downfield, trods gentagne gange at gøre nogle af de sværeste kaster en quarterback kan gøre til det tidspunkt af hans karriere. Han gjorde ofte disse Unibet kast ser ligeledes let ud.Uden Luck konkurrerede Pagano og Grigson’s Colts stadig i AFC South, men det var mere en refleksion på divisionens kvalitet end kvaliteten af deres team.Colin Kaepernicks anthem protest er jo mere modig på grund af hans karrierenedgang Læs mere

Overlevende tillod Pagano og Grigson at fokusere på rosterens største fejl: sin offensiv linje.

Ifølge fodboldforstærkere førte Luck ligaen i knockdowns (hits + sække) i hver af de 2012, 2013 og 2014 sæsoner. Han spillede ikke nok til at lede ligaen i 2015, men stadig rangeret i top six for knockdown-procenten. Som et testament til Unibet hans kvalitet har Luck kastet flere touchdown-passere end aflytninger på disse spil.At bede din quarterback om at udføre under denne form for tvang hver sæson sætter ikke blot ham på at holde sig frisk, det gør det også ekstremt svært at skabe et effektivt passerende spil. Pagano og Grigson havde to muligheder: de kunne enten finde bedre offensive linemen eller ændre deres filosofi for at lette presset på deres nuværende linemen.

Det var overraskende, at Colts valgte den mest direkte rute. Colts har haft nogle frygtelige linemen foran Luck. Gosder Cherilus, Todd Herremans og Samson Satele overskrift den veteran buster, som holdet har erhvervet ud af desperation. Denne desperation har eksisteret, fordi de gentagne gange har undladt at udvikle de linjer, de udarbejder. Jack Mewhort og Anthony Castonzo er blevet kompetente startere, men det handler om det.The Colts udarbejdede tre offensive linemen, som de Unibet havde til hensigt at til sidst indsætte i linjen sammen med Castonzo og Mewhort. Center Ryan Kelly var en første runde pick, tackle Le’Raven Clark var en tredje runde pick og guard Joe Haeg var en femte runde pick. Haeg og Clark ser begge ud som udviklingsaktører, der skal sidde på dette stadium.

Pagano viste ikke tillid til sin nye lovovertrædelse. Luck blev holdt ude af det første præ-season-spil, og franchisen anerkendte åbenlyst, at Rex Ryan’s pass-rush var årsagen til. I løbet af det tredje preseason spil blev Luck trukket fra spillet tidligere end forventet på grund af holdets svigtende pass beskyttelse.Efter det spil syntes den normalt upbeat Pagano mere besejret end nogensinde før: “Når du ikke har en ren lomme, har du ikke tid til at stå Unibet derinde og skubbe bolden nedad. Vi er nødt til at være bedre, selvfølgelig. Jeg kommer ikke til at undskylde, men vi har nogle fyre derude lige nu der har været derinde. Du begynder at spille musikalske stole igen, og det er svært. ”

Mewhorts tab kombineret med udviklingsstatus for to af de rookies betyder, at Colts offensiv linje sandsynligvis ikke vil forbedre. Det er her, hvor Pagano skulle tjene sine penge og tilpasse sin fornærmelse for at passe sit personale. Det er ikke noget, han nogensinde har været villig til at gøre, når Luck har været til rådighed.

Efter 2014-sæsonen blev Pagano blevet spurgt om hans holds filosofi.Hans svar fremhævede alle kendetegnene ved dårlig coaching: “Vi ændrer aldrig [vores run-first] tankegang. New England skyndte 46 gange. I alle tre andre [divisional] spil, skyndte vinderen (s) alle i 30 gange og i gennemsnit [144,3] yards. De tabende hold var i gennemsnit 88 meter Unibet farende. Så vil vi nogensinde ændre? Nej. ”

Pagano forstår ikke, at hold, der spiller med en bly, er mere tilbøjelige til at køre bolden, så vindende hold kører – men løbende hold vinder ikke nødvendigvis. Han brugte også patrioterne som et eksempel til at støtte hans filosofi – de samme patrioter, som havde forladt kørslen og kastet bolden 50 gange den foregående uge. At være stædig som hovedtræner er aldrig en god ting.Pagano er envis, så han vil ikke ændre ordningen, hvor hans lovovertrædelse løber, uanset hvem den offensiv koordinator er.

Luck vil igen spille i et tungt set, første runde kraftschema, der beder ham at holde bolden og tage dybe dropbacks på hver anden snap. Det vil stress offensiv linje så Unibet meget som muligt. Hvis Pagano ikke arbejdede under en misforstået tankeproces, ville han lægge Luck i en haglgevær-kraftig forseelse, der ville gøre det muligt for quarterbacken at komme hurtigt af med bolden til korte og mellemliggende ruter. Det ville både beskytte Luck og bede offensiv linie for at blokere for en kortere tid.Pagano vil bebrejde sine offensive linemen eller Luck, som han tidligere har haft uden at indse, at han er det største problem i Indianapolis.

Da Luck stadig er den største udligner i ligaen, når den er sund, kan Colts stadig vinde AFC South. Historien viser os, at han kan trække dårlige hold til playoffs selv under begravelse af byrder, kan nogle kvartaler i historien bære. Hvis det sker igen, kan Pagano og Grigson endda overleve en anden season.Has Bill O’Brien satte de rigtige stykker på plads i Houston?

Trods hans succes i de første to år i Houston havde O’Brien Han bøjede sig ikke til en quarterback. Han havde ikke engang gjort en reel indsats for at finde en Unibet quarterback, i stedet bytte ud forskellige sæt fra salget standen af subpar startere.Ryan Fitzpatrick, Brandon Weeden, Ryan Mallett og Brian Hoyer har alle startet for Texanerne de seneste to år. Tom Savage var den eneste quarterback Rick Smith udarbejdet siden O’Brien blev ansat. Savage koster kun en fjerde runde pick og har kastet 19 passer i alt i løbet af hans toårige karriere. Det ændrede denne offseason. Efter Hoyers katastrofale playoff-præstationer i slutningen af sidste sæson satte O’Brien sig på at overhale hans hele lovovertrædelse. Facebook Twitter Pinterest Osweiler bør have lov til at være mere af en spil manager end en gamebreaker. Foto: Wesley Hitt / Getty Images

Først fandt han sin quarterback. Brock Osweiler blev underskrevet til en $ 72m deal i gratis bureau.Den tidligere Denver Broncos second-round pick har kun otte karriere starter og havde aldrig engang talt med O’Brien før Texans bundet sig til ham. Osweiler er høj og har en stærk arm, men han skiller sig ikke ud som overlegen over for den gamle nedbrudte version af Peyton Manning, der var på banen i 2015. Derfor var han benched til playoffs. Texanerne forventer ikke, at Osweiler skal være Aaron Rodgers eller Tom Brady. De har opbygget en støttende kaste omkring ham, der skal gøre det muligt for ham at være mere af en spilleleder end gamebreaker.

Lamar Miller vil blive medlem af DeAndre Hopkins som et fundamentalt stykke af lovovertrædelsen. Miller er en af de mest talentfulde rygter i NFL, men blev kriminelt underudnyttet af Joe Philbin og hans personale i Miami de seneste år. Philbins brug af Miller var en stor grund til hans fyring.O’Brien har gennem de sidste to år bevist, at han vil fodre hans løbende rygter, især de mere talentfulde. Hopkins er mindre af en modtager og mere af en planet. Han har et tyngdekraftstræk, der suger bolden i hans greb, når det kastes i sin generelle retning. Med Miller afbryde store løber, og Hopkins drejer hoveder i let fangster, har Osweiler to krykker til at læne sig på.

Texanerne brugte deres første fire plukker i 2016-udkastet på offensive stykker for at supplere Osweiler, Miller og Hopkins .

Will Fuller blev plukket for at tilføje hastighed udenfor. Notre Dame-modtageren var en polariserende udsigt i udkastet, fordi han kombinerede store spiller med store dråber. Fuller vil håbe at drage fordel af enhver ekstra opmærksomhed, der skubbes Hopkins vej.I tredje runde tilføjede Texanerne Braxton Miller, en omvendt quarterback, der vil spille i slotten. Miller er en stor atlet, der skal udvikle sin rute løbende. Han burde være værdifuld for Osweiler på grund af hans YAC evne på korte kast og / eller skærme. Nick Martin, holdets anden runde pick og projicerede startcenter, gik tabt til sæsonen i træningslejren.

Selv med JJ Watts rygskader i starten af sæsonen, skulle Texanerne have en meget god forsvar. Dette betyder, at deres sæson vil blive defineret af, hvordan lovovertrædelsen kommer sammen. Kan jaguarernes nye look-forsvarsmatch være deres forbrydelse?

Hvis jaguarerne stiger som forventet i uge 1, vil de have fem nye defensive startere.Når du tilføjer spillere, der sandsynligvis vil rotere til og fra feltet regelmæssigt, hopper dette nummer til syv eller otte. Jaguars forsvar gav 375 meter pr. Spil sidste år, niende mest i NFL, og indrømmede 28 point pr spil, den næststørste i NFL. Selvom lovovertrædelsen skal tage noget af ansvaret for antallet af point, gav forsvaret op, fordi Blake Bortles smuttede 18 opsnappelser, selvom forsvaret var katastrofalt. Football Outsiders ‘DVOA, en avanceret metrisk, der måler effektivitet på en snap-by-snap basis, rangerede Jaguars forsvar som den syvende værste enhed i ligaen.De blev placeret 31 mod passet og 17. mod kørslen.

Det var et centralt punkt for hovedtræneren Gus Bradley og general manager David Caldwell i løbet af offseasonen.

Malik Jackson var en integreret del af Denver Broncos forsvaret, der trak Peyton Manning til Super Bowl sidste år. Som en defensiv tackle er Jackson ikke en stor sæk-getter, men den forstyrrelse, han konsekvent leverer fra interiøret, er lige så værdifuld. Jackson og Sen’Derrick Marks, hvis sidste to sæsoner er blevet forstyrret af en ACL-tåre, han led under 2014-sæsonen, kunne skabe en af de bedste defensive tacklingsparre i NFL. Marker er usandsynligt at spille hver eneste gang, så kombinationen vil sandsynligvis være begrænset til mere indlysende nedadgående nedture.Med Jackson og Marks skubber lommen indefra, vil trykket være på Dante Fowler for at producere ud for kanten. Facebook Twitter Pinterest Kan jaguarerne opfylde deres potentiale og lave playoffs? Foto: Rob Foldy / Getty Images

Fowler var en top-fem pick i 2015-udkastet, men rev hans ACL under sin første professionelle praksis. Hans fravær bidrog til jaguarerne, der sluttede 20 i ligaen i sække. Tidlige rapporter om Fowler i træningslejr var overvældende positive, men jaguarerne er bekymrede for ham mentalt forud for hvad der i det væsentlige er hans første sæson. Bradley sagde forud for det tredje preseasonspil: “Det har været udfordrende så langt som filmstudiet og hver dag praksis og ting sådan.Han har virkelig brugt ekstra tid med [defensiv koordinator Todd Wash] at se film. “Fowler og Yannick Ngakoue forventes at være Jaguars ‘primære kanthoppere. Nybegynder Ngakoue vil ikke starte før Jared Odrick, men hans fleksibilitet og atleticisme burde være mere nyttigt ved at køre nedad.

Forbedring af passestyret alene er ikke nok for Jaguarerne. Når du rangerer 31 mod DVOA’s pass, betyder det normalt, at du ikke kommer til passeren, og du undlader at dække sine modtagere hver uge.

Prince Amukamara og Tashaun Gipson var fremragende værdi signeringer for jaguarerne i gratis bureau. Gipson i særdeleshed vil være en nøgle starter i et område – fri sikkerhed – hvor jaguarerne har kæmpet massivt så længe Bradley har været hovedtræner.Hverken Amukamara eller Gipson tilbød stjernekraften, der kom fra udkastet. Jaguarerne valgte Jalen Ramsey femte samlet. Siden 1970 er der kun valgt 18 defensive backs i de fem største udkast.

Ramsey er kun den sjette defensive tilbage til at gå så høj siden 2000. Han var en kombineret superstjerne, der gentagne gange lukkede modtagere på college niveau mens du spiller for FSU. Han er så talentfuld, at debatten om, hvor Ramsey ville spille i NFL – sikkerhed eller cornerback – ikke argumenterede for succes og fiasko. Det argumenterede mellem All-Pro og Hall of Fame. Jaguarerne besluttede at Ramsey ville spille cornerback. Han har trukket tidlige sammenligninger med Patrick Peterson med sin længde og atleticisme. Jaguars havde kun en pick i de fem bedste udkast, men de sluttede med to top-fem spillere.Myles Jack faldt til dem i anden runde på grund af et knæ problem, der i sidste ende vil kræve kirurgi. På kort sigt forventes Jack at være en nøgleforsvar i dækningen over midten af feltet. NBCs Josh Norris rangerede Jack som den bedste spiller i udkastet. “Selvom Telvin Smith er atletisk, er han ikke god i dækningen,” sagde Norris. “Paul Posluszny har svært ved at dække jorden. Så i hvert fald skal Jack have indflydelse på nikkel- og dime-sæt i både zone- og mandsituationer. “Jack og Ramsey er slagspillere. Det er også Jackson, Amukamara og Gipson. Fowler og Ngakoue kunne også være. Det egentlige spørgsmål til jaguarerne er, hvis Bradley er den rigtige træner til at forme denne nye klasse talent til et kvalitetsforsvar. Hvis han er, kan jaguerne opfylde nogle af deres potentiale og gøre playoffs.Hvis han ikke er det, vil den næste træner arve en meget talentfuld roster i 2017. Vil Mularkeyball arbejde for Titans? Tennessee Titans løb for 288 yards i deres første preseason spil i år. To hundrede og otteogtredive meter! Det var helt indledningen til Mike Mularkey’s ‘eksotiske smashmouth’ lovovertrædelse. Det var også en noget konstrueret introduktion. Mularkey brugte hele sin playbook under et spil, hvor hold typisk bruger grundlæggende ordninger, og han forlod også sine første teamer til at gå imod laderenes anden teamer. Det skabte en vis spænding og optimisme omkring et hold, der har haft meget lidt grund til spænding og optimisme på det seneste.

Mularkey blev ansat i offseasonen efter at have fungeret som midlertidig træner for den afdøde Ken Whisenhunt.Whisenhunt blev fyret, fordi han havde en 3-20 rekord, men Mularkey blev ansat på trods af sin 18-39 karriere rekord som hovedtræner og 4-21 rekord over hans tidligere 25 spil. Mularkey var ikke anderledes end Whisenhunt, eller i det mindste var han ikke bedre. Hvad der gjorde lejen endnu mere frustrerende, var den tilsyneladende sham-interviewsproces, som titanerne plejede at ansætte ham.

CEO Steve Underwood hjalp ikke noget, da emnet blev broached på Mularkeyys indledende pressekonference og sagde, at ” [ejer Amy Adams Strunk] vidste stort set, at hun ønskede at beholde Mularkey. “Facebook Twitter Pinterest Titans kvartalsbag Marcus Mariota.Foto: Jim Brown / USA Today Sports

Med fans allerede frustreret, satte Mularkey og ny general manager Jon Robinson om at opbygge et hold, der kunne dominere 1970’erne.

“Eksotisk smashmouth” er designet til at være en løbende tung, løbebaseret lovovertrædelse. Titanerne vil fokusere deres forbrydelse omkring DeMarco Murray og Derrick Henry, hvilket gør Marcus Mariota mere af et komplementært stykke. Tænk Kordell Stewart eller Colin Kaepernick, i modsætning til Tom Brady eller Drew Brees. Mariota kan løbe, men han er ikke en runner som Mularkey’s tidligere quarterback Stewart. Han viste under sin nybegynder sæson at han er en fremragende lommepassager, en som kan diagnosticere coverager, mildne tryk i lommen med sit fodarbejde og kaste modtagere åbne med hans nøjagtighed. Mariotas eneste begrænsning var / er hans manglende evne til at kaste dybt nedfield.Alligevel ønsker Mularkey at køre en lovovertrædelse, der gør ham mere til en runner og shot-play passer. Det vil gøre Mariota ude af stand til at hæve sine holdkammerater, fordi han vil have mindre fleksibilitet i sine opgaver.

Mularkey’s indvirkning på Mariota vil være vigtigere end nogen rekord, Titans kan opnå i år. Hvis han ødelægger den tidligere Oregon-udsigts udvikling, vil det påvirke holdets retning i det næste årti. Mariota er den næstbedste quarterback i AFC South, og Titans burde ikke behøve at være dejlige omkring ham. Mularkey’s track record, hans forældede filosofi og hans begrænsede liste viser, at de vil være langt fra store.

De vil være heldige at undslippe kælderen i AFC South. Forudsigelser