“Lokomotiv” – mesteren av landet erobret av antall kopper

“Lokomotiv” – mesteren av landet erobret av antall kopper, ble den siste triumf syvende lag i den. “Loco” – cup fighter, dette paradigmet godt fast i hodet til vår fotball samfunnet. Hvorfor ikke? I prinsippet trofé, kan a priori ikke være noe galt med det, i hvert fall, er det en anledning lystig både spillere og fans. Og klubben for å gi en tusen og ett intervju, og hvor lenge de har planlagt å gå den. PR og fan – alt brann og energisk. Men nå har “Loco” en litt annen disposisjon. Hva er denne klubbesesongen forskjellig fra de forrige? Nedenfor er en forklaring, samt tre grunner til at “Lokomotiv” skal scoret for Cup.

1. Elegante prospekter i Premier League og LE

“Loco” etter tredje mesterskapet går til de tre beste, og har en maksimal laytovuyu gruppe i Europa League. Etter uavgjort-out i København teamet kan lett vinne fem strake seire og første plass i hjulet i sluttspillet. Minst, hvis laget ikke utsette uanstrengt Betsson bonuskode mot minst “Zlin” og “Sheriff”, vil det bli sett på som en katastrofe. Når det gjelder situasjonen i mesterskapet, har “Loko” slengte “Spartacus” og CSKA Moskva, med på veien, den kollektive overmetning kreative ideer til sentrum feltet i møte med Aleksei Miranchuk brødre Manu Fernandes og Igor Denisov, reinkarnert Farfan på vingen, samt den etterlengtede gjenforeningen mellom fans og ledelse.

Naturligvis kan idyllen ikke snakke. “Loco” snubler hjem om “Tosno” og “Amkar” og Semin og Herkus periodevis utvekslet mothaker i media, men dette er ikke i konflikt med team for å oppnå resultater. Målsetningen før sesongen for å være blant de fem beste i øyeblikket er ikke justert oppover, men hvis laget skal være på toppen av bruddet i sesongen, vil være umulig å nekte – “Loco” denne sesongen klar til å svinge på mange. Men reise til Samara i tre dager til tung logging i Rostov kan føre til tap av poeng i finalen. Og dette “lokomotivet” er tydeligvis ikke nødvendig.

2. De siste to ganger “Loco” vant cupen er ikke lenger på grunn av cupen, og av hensyn til å komme inn i Europa

Place “Loco” i mesterskapet i sesongen-2014/15 – 7. Etter siste enda verre – 8. Ikke Vinn “Loco” i disse sesongene Cup – år ville bli betraktet som tapt. Og i de siste 10 årene har laget fra Cherkizovo en overflod av slike år. Cup var en slags livline til å drukne i dypet av midten av “Locomotive” tabellen. Trøst for fans og lederskap, samt en direkte kupong til Europa. Og dette er statusen og tilleggsinnskuddene i budsjettet. Da “Loco” hadde ingen annen mulighet til å skli inn i de europeiske cuper Betsson, men nå er det en reell mulighet til å gjøre det gjennom mesterskapet. Og det er mye mer ønskelig for lederskap, og for trenerteamet til spillerne, og for fansen. Er det noen poeng i klamrer seg til cupen? Å kaste bort følelsesmessige og fysiske ressurser på det? De vil være nyttig i kampen om førsteplassen i mesterskapet, og konkurransen med “København” for lederskap i LE gruppen.

3. “Loco” har så mange ganger vant cupen, og å sette nye rekorder i turneringen – ikke en foretrukket komponent for klubben utfordringen

Den eneste klubben som kan ta opp med “Loco” på de vunnet kopper, har forlatt turneringen – CSKA var knust Kursk “Vanguard”. Det er således ikke noe å være redd for den koppholderen og kan konsentrere seg om RFPL og logikkenhetene. Margas, Medvedev, Rothenberg, Galadzhan – disse gutta er godt boltet til banken, og Cup – en mulighet for dem til å uttrykke seg og vise at de ønsker klubben. Den nydannede “Kazanka” er en floke av spillere som alder skal allerede spille på “Loco”, men i ligaen de ikke har blitt utgitt. Så, ville en ideell situasjon være en uttalelse fra de høyeste myndighetene i klubben: “Vi hilsen respektere Cup i Russland, men i forbindelse med situasjonen i andre turneringer Betsson betalingsmetoder, hadde vi besluttet å sende til Cup kampen reservelaget” Selvfølgelig, conformists oppstå et “lokomotiv” for dette og ulichat ham i forakt i cupen og skruppelløse holdning til tradisjoner russisk fotball, men det er verdt å legge merke til det? “Loco” vil være i stand til å svare på dem på denne medalje og en plass i Champions League, samt en anstendig ytelse i Europa League. Og få respekt av at en del av fotballen samfunnet som vet å tenke strategisk og ikke begrenset av politisk korrekthet prangende.