Hantuchova továbbította a negyeddöntőbe Quebec

unibet élő fogadás

Quebec. Szlovák teniszező Daniela Hantuchová az Uy az utat a negyeddöntőbe WTA kislemez tornán, Quebec, Kanada (támogatás 220.000 dollár). A második fordulóban, mint egy egység kapcsolódik ő konzultált a magyar Melinda Czink a harc dvaapolhodinovej trojsetovej 6: 7 (4), 6: 4, 6: 3.

Hantuchova odplatila augusztus vereség a verseny Balin a 2006

A párbaj elődöntőben érkezés pénteken 19:30 után CET ötödik beoltott új-zélandi Erakovic Marine, akivel ez egy kedvező egyensúlya 1: 0, júniusban kapaszkodott simán egyenes határozza fű Wimbledonban.

Hantuchová adott csütörtöki győztes master Quebec volt szlovák jégkorong-válogatott Pavla Demitru hogy 7.Szeptember tragikusan elhunyt egy repülőgép-szerencsétlenségben az orosz csapat Lokomotiv Jaroszlavl.

„A mai győzelem szeretném szentelni az egyik legnagyobb hősei a történelem szlovák sport Palová Demitra. A szlovákiai csütörtök volt, nagyon szomorú nap, mert elváltak a kivételes ember, aki tett hazánkban nagyon sok a jégen, és ki neki. Mindig marad a szívünkben, mint egy hatalmas bálvány nagy inspiráció. Pali, nyugodjon békében .., akkor hiányozni „, mondta Hantuchova az ő blog a hivatalos oldalon WTA.

kommentálva a meccset szlovák Czink mondta. „Melinda játszott az első szettben nagyon jól kellett, hogy érintse meg a tartályba erők, ezért fordultam a mérkőzést, és jutott be a negyeddöntőbe.Végén a második szettben én választottam orvosi időt, és hagytam, hogy kezelje sarok. Nem volt könnyű, hogy befejezze a meccset sérülés, annál jobban örülök, hogy sikerült nyerni. Mint unibet online fogadóirodák már említettem, a mai párbaj volt jelölve egy szellem egészen más játék nyitó körben, harcoltam jól Pala Demitru „, mondta Hantuchova.

Zverenky edző Mateja Liptáka van Quebec már néhány prémium 5340 amerikai dollár 70 pont WTA világranglistán. Singles – 2. forduló:

Hantuchova hazajött játék ellen Czink után egy gyors kiugrás épített vezetést 4: 1 Madárka, de aztán nyert négy drágaköveket egy sorban, és elment, hogy szolgálja győzelem az első szettet.Hantuchova valóban kénytelen tie-break, de húzta a rövidebbet, amikor az állapot 4: 4 neuhrala vagy labdát.

A sorsa a második felvonás gem tartott csak nyitó, ahol a szlovák tört Czink beadásra.


A harmadik szett, Hantuchova után két magyar szünet visszaállt 5: 1. Czink még csökkent 3: 5, de Hantuchova vonszolta a mérkőzés sikeres lezárása. Egy kilencedik GEME bekapcsolta adminisztráció fárasztó negyedik mérkőzés pont abban a sorrendben.

unibet fogadási útmutatók