Bettingstrategin mot favorit på fotboll

Bettingstrategin mot favorit på fotboll
Budstrategier 63

I den här artikeln

1 Hur man satsar på strategin mot favorit på fotboll
2 En säker satsningsstrategi mot en favorit på fotboll
2.1 Riskfull satsningsstrategi mot favorit på fotboll

Ofta föredrar nybörjare att satsa på favoriter och samla in matcherna i “express”. Tillvägagångssättet till avståndet hotar att förstöra oerfarna kapper eftersom nordicbet även de mest ärliga bokmakarna, till exempel, alltid sänker koefficienten av en favorit och ökar den av en outsider.

island-min
Hur man satsar på strategin mot favorit på fotboll

Den som följer det populäraste bollspelet kommer inte låta dig ljuga att varje helg i europeiska toppmästerskapen finns det sensationer. Ibland finns det väldigt få oväntade resultat, men absolut alla toppklubbar vinner aldrig. Stor frestelse att sätta mot det bästa laget, men hur man gör det rätt?
En säker vadslagningsstrategi mot en favorit på fotboll

Även de mest ideala klubbarna i världen förlorar nordicbet bonus regler minst en gång per år. Mycket sällan, från denna regel finns undantag: Arsenal av säsongen 03/04 eller Juventus 11/12. Det omvända exemplet i säsong 16/17 är Barcelona. Lagret på bookmakarna är en uppenbar favorit nästan alltid. Som en följd av det, körde hon under säsongen fyra nederlag med en genomsnittlig koefficient på 10. Du kan öka din kapital mer än 20 gånger om du tar hem nederlaget på “Barca” från “Alaves”.

För att genomföra en liknande strategi för vadslagning mot favoriten var det nödvändigt att lägga på nederlaget för katalaner i varje runda. Efter att favoritlaget förlorat sin första match är det mer logiskt att avsluta satsningarna på sin fiasko och leta efter en ny kandidat nordicbet för sådana förutsägelser.

Berättelsen om vadslagningen på exemplet “Barcelona” och dess rivaler på de första rundorna:

1 st om. “Betis” – koefficienten 25.00 – satsningen förlorade.
Andra omgången. “Athletic” – koefficienten 8.00 – satsningen förlorade.
3: e omgången. “Alaves” – koefficienten 20.00 – satsningen vann.

Riskfylld satsningsstrategi mot favorit på fotboll

Alla är bra på ett säkert alternativ, men dess signifikanta nackdel överväger fördelarna. Du kan inte snabbt bygga upp kapital utan en viss lycka till. Ibland tar det flera månader att vänta på favoritets nederlag. Ditt saldo kommer att förbli positivt, men det kommer inte nordicbet bonus villkor att bli en solid monetär ökning på kontot.

Om du vill få ett snabbt resultat måste du ta risker. Metoden kan ge snabb vinst, men sannolikheten och förstör din bank är stor. Flera lag är utvalda bland de bästa lagen, och satsningar görs på segrarna hos sina rivaler. Vanligtvis används medelkoefficienten för en liknande strategi i området 5-6. För att vara i svart behöver du två känslor för fem matcher. I matematik är layouten inte särskilt sannolikt.

Att satsa mot en favorit på fotboll är en lönsam investering, om vi betraktar dem på lång sikt. Det är nästan omöjligt att göra ett misstag med valet av klubben nordicbet, eftersom någon grand minst en gång per år förlorar. I fallet med ett mer riskabelt alternativ beror mycket på din nedsänkning i ämnet. Om du tror att du kan förutsäga poängsensioner, kommer ett sådant spel att hålla en positiv balans.