BBC “valószínűleg többet veszít, sport nyomán F1 és olimpia

A BBC valószínűleg veszít többet élő sportesemények, amint megpróbál találni egy további £ 550m az éves megtakarítás szerint a széket a BBC Trust.

Rona Fairhead mondta a Radio Times ő volt a „szomorú” a bet365 mobil BBC elvesztette a jogot, hogy sugárzott események, mint például Formula One és az olimpia, de azt mondta, több esemény lehetett menni.

„Néhány [megtakarítások] származik majd a program tartalma vágások, és egy a legnagyobb területen sajnos sport,”mondta. „Úgy vélem, hogy nagyon szomorú.Nem akarjuk, hogy a BBC egy színpad, ahol van olyan kevés lefedettség, hogy elveszíti a veleszületett termelési kapacitás, és még mindig úgy gondolja, hogy a lefedettség, hogy a BBC ad a sport is kiváló.”F1 csattant fel a Channel 4 BBC kilép foglalkoznak korai Bővebben

A BBC arra törekszik, hogy mentse £ 35m ki a sport költségvetés ebben az évben, és jelentős darab érkező döntését decemberi rövidre az akció sugárzott F1 futamok három év korán, a Channel 4 lecsapó az, hogy a jogokat.

Azt is kénytelen megosztani Six Nations rögbi jogok ITV után néz egy ajánlatot Sky és mozgassa hosszabb kiemeli csomag Open Golf egy évvel korábban, véget 60 éves élő közvetítést.

azonban még sportesemények is elvész, mert a szervezet egésze keres további £ 550m az éves megtakarítás 2020-ig ennek eredményeként a kormány átadta a költsége, amely ingyenes TV engedélyeket a túlzott 75s .

a költségvetési megszorítások jönnek, mint a költségek műsorsugárzó jelentősebb sportesemények ugrásszerűen.A legmagasabb profil UK akció volt a kombinált £ 5.14bn által eltöltött BT és a Sky megjeleníthető három szezont élő Premier League játékok.


Azonban Discovery International sikeres £ 920m ajánlatot páneurópai közvetítési jogának az olimpia származó 2022 azt mutatja, hogy a versenyt a műsorszolgáltatók közötti nyomja ki a költség mutató élő versenyeken.

Fairhead szembesült részletes kritikát, mivel átveszi a széket a bizalom, különösen arra, ahogy az előfizetési díj akció meglepte.

„Ez a BBC! Tudod, én már beszéltem több más emberek, akik más szervezetekben, és azt mondják, hogy ez a rendkívüli, hogy mennyi a BBC villámhárító támadás,”mondta.

bet365 fogadások az interneten