Az Arctic Fire a második Willie Mullins ló, amelyet a Champion Hurdle-ről kényszerítettek

Willie Mullins kihívása a Cheltenham-i Champion Hurdle-re március 15-én szenvedett második jelentősebb csapást egy hét kedden, amikor az Arctic Fire, a tavalyi 7-2 második helyezett és második helyezést kizárták Sérülés miatt.

“Sajnos az Arctic Fire nem a Cheltenhamból származik” – mondta Mullins a Twitteren. “Úgy néz ki, hogy van egy kis chipje egy sze-szamoid csontról, amelyet el kell távolítani.” Mint a Faugheen, Annie Power Rich Ricci, a Mullins udvar vezető tulajdonosa és a Ő nem volt a Champion Hurdle kezdeti tételei között, mivel Faugheen várhatóan a válogatottban lesz.Az Arctic Fire most már kizárta a bajnoki akadályt, mindenesetre elkerülhetetlennek tűnik Annie Power, aki utoljára esett, amikor tiszta volt a Mares “Cheltenham-i bet365 online fogadási útmutatók akadályán a tavalyi szezonban, kiegészül a mezőnyre a játékverseny első napján A fesztiválon. A könyvesboltok reagáltak a hírekről, amikor az Annie Power bajnoki akadályzási esélyeit 2-1-re csökkentették. Nichols Canyon most 9-2 esély, 11-2, míg az Identity Thief, bet365 mobil bónusz a Fighting Fifth Hurdle győztese novemberben Newcastle-ben 5-1-re csökkent 6-1-ről.A New One, akit Nigel Twiston-Davies képzett, az első ló a brit stabilista listáján, 8-1 legjobb áron. Mullins már megerősítette, hogy a A bajnoki akadályt felölelő Annie Power esélyei gyorsan csökkentek, annak ellenére, hogy eddig ebben a szezonban versenyképes versenyzői hiányoztak.

“Tudom, hogy ez nem egy ideális előkészítés, csak egy futás előtt, de én Gondolj arra, hogy sok ló megtette ezt a múltban, amikor tényleg elgondolkodtál róla “- mondta Mullins a versenyeken.

” Ha egy bajnoki akadályt keres, valószínűleg ez az év Meg kell szakadnia rajta.Valószínűleg Aintree-ba fog menni a [két és fél mérföld] Aintree Hurdleig, azt hiszem, ez inkább a faj, és a többieket a Cheltenham-ba hagyja.

“Nem hiszem, hogy alkalmas a World Hurdle, tehát csak egy egyenes hívás a Champion és a Mares között, a Vroum Vroum Mag pedig lehetséges ugyanabban a tulajdonban. Ha Annie Power-et szeretnénk lövésnek lenni, ez az évnek tűnik. “

Annie Power első öltözködéssel viselt, amikor két riválisból túljutott a Punchestown A múlt héten.

“A Cheltenham-i pilótából döntenünk a nap folyamán” – mondta Mullins.


“Azt hittem, rendezett, de nyilvánvalóan hatalmas érzést ad Rubynak [Walsh], ami jó dolog.Otthon viseli, amikor friss és jól van. “Remélem, hogy Cheltenham előtt sok munkát végezhetek vele, így esetleg nincs rá szüksége. Nem hiszem, hogy olyan versenyen, mint a bajnoki akadály. “

bet365 kifizetés módok