Az AFL premierjeinek vezetője a Hawthorn beat Blues a NAB Challenge megnyitója

A Luke Breust három gólja segítette Hawthornak a Carlton 21 pontos győzelmét az AFL pre-season verseny megnyitójátékában. Az uralkodó premierek csütörtökön 8,5 (53) – 4,8 (32) NAB Challenge győzelmet arattak a Launceston-i 2015-ös fahordók ellen. Kathryn Kernohan Bővebben

Forward Breust szintén 13 elbocsátást és két szabadságot kapott.A Hawks átvette a tapasztalatokat a Bass-szoroson, nagy nevekkel Luke Hodge, Sam Mitchell, Grant Birchall, Billy Hartung és mások, akik egy 9,181-es tömeg előtt járultak hozzá az Aurora Stadionban.

A Melbourne-ből törölt Fitzpatrick az új színeiben futott be, és nyolc elidegenítéssel, kilenc találattal és néhány sikertelen lövéssel zárta a célt.

A Blues nem minden rossz hír , És 2016-ban egy frissen kinevezett csapatot keres Brendon Bolton vezetésével. Visszatérve a tavalyi szezon sérüléseitől, Nick Graham két gólt rúgott, és Dale Thomasnek 20 selejtezője volt.Sam Kerridge 28 leosztással zárult.

Miután a Carlton lendületes indulása után negyedszeres vezetést ért el, a Hawks öt ponttal volt a félidőben, miután a második negyedévben megmutatta dominanciáját. A vezetést soha nem fenyegették, és háromnegyedperces időtartamra a 22 pontos küszöbig tartott.

A Hawks edzője szerint Adem Yze elismerte, hogy oldala küszködött, hogy megtalálja a korai intenzitást, de az első szünet után .És miközben dicsérte a tapasztalt játékosokat, Yze azt mondta, hogy a fiatal újoncok örömmel fogadták. “Tim O’Brien és James Sicily az előrenyomulóban még több lábra emelték a kezüket,” mondta Dan Howe és Jonathan O’Rourke is. Bolton azt mondta, hogy szándékosan korlátozza stratégiáját Carlton forgása a padról valószínűleg csúcsokat és vályúkat eredményezett. “Szerettük volna igazán lendíteni a játékosainkat, megnehezíteni őket, és azt hiszem, ezért nehéz fenntartani a következetességet” – mondta, hivatkozva a Blues 78-as rotaciójára, szemben a Hawks-hoz képest több mint 130-mal.

“A NAB Challenge része valóban képes arra, hogy kondicionálja a játékosainkat, és tőlük kapjuk meg.”